Favourite summer outfits


Какво по-подходящо време от лятото за любими експерименти с дрехи и аксесоари?!Още повече, че и през този моден сезон на почит са дръзките и цветни комбинации, открояващи се с екстравагантност. Днес ви показвам няколко от моите любими визии, които са подходящи за горещото лято в града.

Cargo dress - Това е една универсална рокля, която е подхожда на всяка жена. Олицетворение на практичност и удобство. Силуета е подчертан, декорирана е с копчета, а закачливият ефект са буфан-ръкавите.


Colour jeans - Дънките: вечни и модерни! Тук са в нов прочит с ярък цвят. При мен са неизменна част от летния гардероб. Перфектни за ежедневието във всички кройки и дължини. Съчетавам ги с бял топ, шал с цветен акцент и подходящ маникюр.



Cropped dress - Най-горещата част от тялото, която можем да покажем лятото е гърба. А какъв по-добър начин да го направим с рокля?! Роклята с гол гръб е много женствена и кокетна. Използвам я при по-официални случаи, както и за вечеря с любимия мъж.


Borsalino - Лятната шапка е мой задължителен аксесоар през този сезон. Аз залагам на тип бомбе в светъл бял цвят, а за да разчупя строгия му ретро вид комбинирам с цветен топ и дънки.

А вашите любими летни комбинации какви са? Бъдете смели и се възползвайте от хубавото време!

Comments

  1. Вики, харесвам всичките ти слънчеви визии!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts