Maybelline Tattoo Brow


Красиво оформените вежди са важни за визуалното рамкиране и структуриране на лицето. Според проучванията, веждите са по-изразителни от очите, така че, ако искате да оставите запомнящо се и трайно впечатление, трябва да се погрижите добре за тях. Този месец аз се спрях на оцветяващия полуперманентен гел за вежди с отлепяне Maybelline Tatto Brow. Гела за вежди, който оформя, придава плътност, не се размазва и не избледнява, в продължение на цели 3 дни след нанасянето. Продуктът е обогатен с екстракти от колаген, хиалуронова киселина, алое вера, пчелно млечице и кофеин, които в комбинация подхранват, хидратират и се грижат за кожата. Консистенцията е гелообразни, а след нанасяне изсъхва и се превръща в мек-отлепващ гел, който оставя забележителни резултати, без да дразни и утежнява кожата. Гелът е идеално решение за пътуване или партита, като прави визията завършена, спестява време и има дълготраен и неповторим резултат.

 В три стъпки можете да постигнете перфектни резултати у дома:

1. Нанеси

Преди да започнеш, бъди сигурна че си премахнала всички следи от грим и замърсявания от веждите. Иновативната формула на Maybelline Tattoo Brow гела се нанася изключително лесно и прецизно, благодарение на удобната четка, а консистенцията и е достатъчно гъста и не се разтича.

2. Изчакай

Изчакай най-малко 20 минути формулата да подейства. За великолепен и по-изразителен цвят, издържащ по-дълго време, можеш да оставиш формулата да действа в продължение от няколко часа.

3. Премахни

След като гелът изсъхне, отлепяш остатъците. Препоръчително е да премахваш Maybelline Tattoo Brow гела в посока на растежа на косъмчетата, т.е. от носа към слепоочието. Леката формула оставя веждите плътни и красиви без да уврежда и да отскубва косъмчетата.

















Maybelline Brow Tattoo гарантира лесно нанасяне, дълготраен ефект и перфектни вежди!

Comments

Popular Posts