Spring restart!

Много харесвам пролетта – за мен тя е символ на пробуждане и рестарт. Обикновено започвам с рестарт на пролетния гардероб (ура!). Промяната в сезоните предразполага не само към смяна на гардероба, но и към по-специални грижи за поддържане на здравословен вид на кожата. Използването на добри продукти е много важно. Наскоро започнах серията Nivea Q10 Power и усещам как кожата ми се чувства отлично. Цялата серия е специално разработена за намаляване и предотвратяване на признаците на стареене, като същевременно се грижи за специфичния тип на всякакожа. Забелязвам, че лицето ми изглежда по-гладко и стегнато, с младежки вид. 



Всекидневната ми бюти рутина започва с изглаждащата маска против бръчки Nivea Q10 PowerЕдна опаковка съдържа маски за 2 приложения. Използвам я един пъти седмично, върху предварително почистено с подходящ измиващ продукт. Нананасям плътен равномерен слой, като избягвамзоните около очите и устните и оставям да подейства за около 15 - 20 минути. След това отстранявам от лицето с помощта на памучен тампон, а остатъците отмивам с топла вода.


Втората ми стъпка включва Nivea Q10 Power Deep-Wrinkle + Firming 10 Days Ampoule. Представлява висококачествена ампула, която осигурява 10-дневно третиране на дълбоките бръчки и видимо подмладява и регенерира кожата.


Формулата е комбинирана с коензим Q10 и най-висока концентрация на креатин, които успешно се справят в борбата дори и с най-дълбоко образуваните несъвършенства. Съдържащите се съставки стимулират производството на колаген и възвръщат жизнения и младежки вид. Деликатната текстура на ампулата е лесна за нанасяне и приятна за употреба. 
Накрая нанасям внимателно с потупвания Nivea Q10 Power Дневен крем против бръчки Power+Firming SPF 30Ежедневното хидратиране на кожата на лицето през пролетта е абсолютно задължително. При редовна употреба на крема се увеличава нивото на Q10 и креатина в кожата, които ефективно се борят с бръчките отвътре, намаляват видимостта им и помагат за предотвратяването на нови. Слънцезащитният фактор SPF 30 и високата UVA защита предпазват кожата от образуване на петна, причинени от слънцето. Формулата осигурява на кожата допълнителнатаинтензивна хидратация от която се нуждая, оставяйки приятно и гладко усещане. 
Не забравяйте, че добрата грижа за кожата през пролетта ще я подготви много по-добре за лятото. А какъв е вашия пролетен рестарт? 



Comments

Popular Posts