Hello Winter!


Декември е един от любимите ми месеци от годината. Топли пантофки, мек пуловер, кафе с канела, коледна елха и ярки светлини...Това е най-вълшебното и зареждащо време! Освен в случаите, когато се прибирам вечер със студени и изтръпнали от студ пръсти на ръцете. Продължителния престой навън, следван от рязката смяна на температурата от студено към топло се отразява негативно върху кожата ми и тя става суха и зачервена. 


Използвала съм много продукти за ръце през зимата, но с незадоволителен резултат. Наскоро обаче попаднах на крем за ръце с гуава  SNB и съм доста впечатлена. Видимо омекотява и успокоява раздразнената ми кожа, като същевременно създава тънък филм, койо има продължителен ефект срещу неблагоприятните външни въздействия. Нанасям го върху почистена кожа, с леки масажни движения до пълното попиване. 


Съдържащите се в крема масло от гуава и урея поддържат водния баланс и помагат за регенерация на кожата. Друга важна съставка е бизабололът, който действа противовъзпалително. За проблема със сухата кожа на пръстите и кожичките комбинирам успешно крема с маслото  SNB от същата серия. То активира растежа на ноктите, а след нанасянето му кожичките са    меки и еластични. Маслото е балансирано и лесно го нанасям, прониква бързо и най-хубавото за мен е липсата на мазна следа. Използвам го по 4-5 пъти на ден.

Декември е един от любимите ми месеци от годината. Топли пантофки, мек пуловер, кафе с канела, коледна елха и ярки светлини...Това е най-вълшебното и зареждащо време! Освен в случаите, когато се прибирам вечер със студени и изтръпнали от студ пръсти на ръцете. Продължителния престой навън, следван от рязката смяна на температурата от студено към топло се отразява негативно върху кожата ми и тя става суха и зачервена. Използвала съм много продукти за ръце през зимата, но с незадоволителен резултат. Наскоро обаче попаднах на крем за ръце с гуава  SNB и съм доста впечатлена. Видимо омекотява и успокоява раздразнената ми кожа, като същевременно създава тънък филм, койо има продължителен ефект срещу неблагоприятните външни въздействия. Нанасям го върху почистена кожа, с леки масажни движения до пълното попиване. Съдържащите се в крема масло от гуава и урея поддържат водния баланс и помагат за регенерация на кожата. Друга важна съставка е бизабололът, който действа противовъзпалително. За проблема със сухата кожа на пръстите и кожичките комбинирам успешно крема с маслото  SNB от същата серия. То активира растежа на ноктите, а след нанасянето му кожичките са    меки и еластични. Маслото е балансирано и лесно го нанасям, прониква бързо и най-хубавото за мен е липсата на мазна следа. Използвам го по 4-5 пъти на ден.



  • Сега вече смело се устремявам в декемврийскит зимни дни, без да се притеснявам от студа. Не забравяйте да се погрижите и за вашите ръце, момичета!

Comments

Popular Posts