Нека денят да започне с усмивка! Start your day with smile :)


Добро утро! Посрещам днешния ден с по-красива кожа и отлично настроение! За това се погрижиха два от любимите ми продукти на Bourjois Paris - Bourjois Silk Edition Compact Powder и Bourjois Rouge Edition.
Bourjois Silk Edition Compact Powder е продукт, който е изключително подходящ за комбинирана и мазна кожа, тъй като контролира лъщенето и има матиращ ефект. Текстурата позволява да я нанасям гладко и прецизно. При мен трайността е до осем часа, а тенът остава равномерен, което е голям плюс. Пудрата не съдържа парабени, поради което има високо ниво на толерантност към кожата. Не се получава ефект "маска" и кожата е свободна да диша. Кутийката е красива и компактна, удобна за дамската чанта. Изключително кокетно е огледалцето, което може да се върти и в двете посоки и да улавя точния ъгъл на светлината. Продуктът се поставя лесно и удобно с приложения апликатор, придавайки естествен свеж вид на кожата.


Пудрата комбинирах с червилото на марката от серията Bourjois Rouge Edition - дълготрайно 24 часово червило, което придава матов завършек на устните. Кадифената консистенция създава невероятен комфорт при нанасяне и най-важното - издържа целия ден. Пигментът е наситен, като за постигане на плътен цвят аз нанасям два слоя.
И така, нека денят да започне с усмивка, увереност и ентусиазъм! 







Comments

  1. Прекрасна Вики, с удоволствие ще тествам пудрата в най-скоро време! А червилото матово ли е?

    ReplyDelete
  2. 😛 Да, червилото е от новата тенденция мат

    ReplyDelete
    Replies
    1. А пресушава ли устните?

      Delete
    2. Не и това е голям плюс

      Delete

Post a Comment

Popular Posts