Coffee, please!

Часовникът звъни, ставам и още сънена се запътвам към кафемашината. Coffee, pleace! Вдъхвам аромата на кафето и се наслаждавам на първата глътка...За много от нас е невъзможно да си представим началото на деня без ободрителната чаша кафе. Изборът на точния вид кафе обаче не е лесен. Трябва да се вземе в предвид вкусовите и ароматните качества, съдържанието на кофеин и т.н. Аз ви препоръчвам моя фаворит Dolce Gusto от новата серия на Nescafe, което е с биопроизход. Включва Colombia Sierra Nevada Lungo, Peru Cajamarka Espresso и Honduras Corquin Espresso.
Honduras Corquin Espresso e100% Арабика, отглеждана в района на Коркин, Хондурас. Зърната се събират ръчно след узряване. Кафето има нежни ароматни нотки на тъмен шоколад, мед и малц.
Peru Cajamarka Espresso - тази изключителна Арабика е от района на Кахамарка в Перу. Отглежда се според обичаите "Minga" за взаимна помощ и уважение. Уникалните климатични условия допринасят за неповторимия аромат, напомнящ на сладник, розов пипер и цвят на касис.
Columbia Sierra Nevada Lungo e също една изключителна Арабика от планинските склонове на Сиера Невада, Колумбия, където потомците на племената Тау rona отглеждат кафе според традициите си. Отличителните й нотки са на печен бадем, индийско орехче и ечемик.

Какъв по-добър старт на деня от чаша топло и ароматно кафе?


  • капсулите на Nescafe Dolce Gusto можете да откриете тук:www.emag.bg


Comments

Popular Posts